English:                                                    Appartement 2                                                  ...terug

Verhuurd                                          

Op loopafstand van haven/strand/duinen vindt u in Den Haag / Scheveningen ons volledig ingericht ruim (70 m2) appartement aan de rand van het aantrekkelijke "Statenkwartier" met z'n leuke alledaagse en lifestyle winkels, bars en restaurants. De ligging t.o.v. Scheveningen haven en strand is zeer goed, de haven met z'n leuke restaurants en bars ligt "om de hoek".

Openbaar vervoer is ruim beschikbaar, tram 10,11,17 en bus 21,22 zijn allen binnen 2-6 min. lopen te bereiken. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn er winkels op loopafstand beschikbaar

Scheveningen biedt recreatief veel, zo kunt u bijvoorbeeld het casino, musea, of theaters bezoeken of overdekt winkelen. Ook het centrum van Den Haag is binnen handbereik met zowel openbaar vervoer als met de auto. Dit geeft Scheveningen / Den Haag de unieke combinatie van "grote stad" en toeristische badplaats die z'n gelijken in Holland niet kent.
Als u op zoek bent naar een appartement in Scheveningen waar u van de mogelijkheden van het bruisende Scheveningen en Den Haag kunt profiteren met een uitstekende positie m.b.t. openbaar vervoer, toegangswegen naar de snelweg en internationale organisaties, dan is ons appartement iets voor u.

Voor meer informatie mail: app_hout@yahoo.com.

Klik op Layout voor vergroting (zie ook de foto's hieronder)

floorplan

living1 jan1-living living2 

Living

    JvH10-achter4

Dining

 

Kitchen

 bedroom-window     

Bedroom

  shower   balcony   study room

 Shower/Bathroom                                  Balcony                                 Study room

        

locatie