English: to-English                                                   Appartement 4                                                  ...terug

Verhuurd

WELCOME
Het appartement ligt op een steenworp afstand van de (jacht)havens, het strand en de zee ligt. Het 1 slaapkamer appartement (70m2) is volledig en sfeervol ingericht voor max. 2 personen. U vindt een uitstekende uitvalsbasis voor werk, recreatie of welke reden u mag hebben voor een bezoek aan Scheveningen of Den Haag en haar omgeving. Verder zijn er leuke alledaagse en lifestyle winkels, bars en restaurants in de directe omgeving. Ook het openbaar vervoer is ruim beschikbaar, tram 10,11,17 en bus 22 zijn allen binnen 2-5 min. loopafstand en het centrum van Den Haag is eenvoudig per openbaar vervoer te bereiken. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn er verschillende winkels op loopafstand aanwezig.

Terug in het appartement ervaart u "thuis" te zijn. Het appartement is werkelijk van alle gemakken voorzien: uitstekend bed (180*200), volledig ingerichte open keuken met inbouwapparatuur, luxe badkamer, 2 TV's, CD/radio, DVDspeler, (draadloos) internet, wasmachine, wasdroger.

Achter het appartement is een tuin/terras waar u rustig in de zon kunt zitten. Vanuit uw appartement kunt u lopend naar de (jacht)havens met gezellige terrasjes, restaurants, het strand, de boulevard of het centrum van Scheveningen. Het geheel is nieuw in de verhuur.

Scheveningen biedt recreatief veel, zo kunt u bijvoorbeeld het casino, musea, of theaters bezoeken of overdekt winkelen. Ook het centrum van Den Haag is binnen handbereik met zowel openbaar vervoer als met de auto. Dit geeft Scheveningen / Den Haag de unieke combinatie van "grote stad" en toeristische badplaats die z'n gelijken in Holland niet kent.

Als u op zoek bent naar een appartement in Scheveningen waar u van de mogelijkheden van het bruisende Scheveningen en Den Haag kunt profiteren met een uitstekende positie m.b.t. openbaar vervoer, toegangswegen naar de snelweg en internationale organisaties, dan is ons appartement iets voor u.

Jongeren kunnen helaas niet worden toegelaten.

Voor meer informatie over beschikbaarheid en onze aantrekkelijke huurprijzen mail: app_hout@yahoo.com

Klik op Layout voor vergroting (zie ook de foto's hieronder)

floorplan

  dining  dining        

Dining/Living

               

Keuken

                 

Slaapkamer

                        

 Badkamer

                  

Tuin

        

lokatie